Rólunk

Dolce Vita Villa

Vintage luxus a balaton-felvidéken.

A Dolce Vita Villa 2012-2014-ig működött már magánszálláshelyként. Akkoriban a vendégeinknek Erika főzött vacsorát, mellyel olyan elismeréseket szerzett, hogy azt gondoltuk, erre lehetne egy éttermet alapozni.

2014. 12.27.- én megnyitottuk az első éttermünket Pura Vida néven, ahol Erika konyhafőnökként dolgozott. Az első évben már a francia Gault & Millau éttermi katalógusba bekerültünk “ egy sapka” díjazással, melyet a következő évben is megkaptunk. Mindeközben a Dinning Guide hazai Top 100-as listának is állandó szereplőivé váltunk. 2020- ban zártuk be a 2. éttermünket, melyet egy felkérés követett: a kapolcsi 84 Bisztró konyhafőnöke lett Erika, párja Attila pedig a manager. 2022.11.03.- án Michelin tányér ajánlást szereztek az étteremnek, bekerülve ezzel a hazai éttermi elitbe. Ezt követően újra megnyitottuk saját Pura Vida Dine LAKÁSÉTTERMÜNKET a Dolce Vita Villában. Jelenleg is ezt üzemeltetjük közösen.

Idáig ez a szüleim története. Árkosi Dominik vagyok, a Dolce Vita Villa üzemeltetője, amit családi otthonunkban természetesen közösen üzemeltetünk. A minőség iránti elkötelezettségünket már sokan ismerik, reméljük szállásadókért is tudunk újra bizonyítani. Bízunk benne, hogy megoszthatjuk Önökkel csodálatos panorámával rendelkező garantáltan csendes Toszkán-vintage stílusban berendezett 3 db önálló terasszal rendelkező privát apartmanunkat.

A mielőbbi viszontlátásra!

Dominik, Erika és Attila

c
Dolce Vita Villa

Dolce Vita Villa, Zalahaláp
+36 (30) 883 59 17
hello@dolcevilla.hu
Nyitva tartás: egész évben!